Vans

Kundedata

Opfattet størrelse baseret på 7849 kunder

Lille

Normale

Stor

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Skotype:

Farve:

Sort, Hvid, Mønstret

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

07439-02

vans


Brødrene Van skabte med deres rå stil, en helt ny skater skomode, da de slap de første Vans løs på det amerikanske marked på 704 E. Broadway i 1966. Vans sponsorerer idag store skate arrangementer og nye skater baner rundt omkring i USA. Vans er efter 50 år stadig et vaskeægte street mærke der hylder deres rødder.

U-Classic-Slip-on


De, idag, klassiske Slip- Ons fik deres filmdebut på lærredet i 1982, hvor Sean Penn bar dem i filmen Fast Times at Ridgemont High. Efter debuten blev Vans endnu mere kendte som casual street wear, og de blev et mere velkendt fodtøj i dagligdagen.

Black/White Checker


Cool, statement sko der oser af personlighed. Med disse skak mønstrede sko, er du sikker på dine sko, er en del af dit outfit som et accesorie. Sæt dem sammen med lige præcis det der passer dig: skater shorts eller jeans, joggingbukser eller jakkesæt. Du sætter dagsordenen med dine Vans.

Hvid sort eller skakmat


For du ikke bliver trængt op i et hjørne af løberen eller hesten, og er skakmat, så rengør skoene så snart de er snavsede -og lad os se det i øjnene, det sker nok på et tidspunkt. Puds dem af med en klus, opvredet i sæbevand og lad dem tørre. Så er du stadig med i game'et.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

G
grethe
Derya, Footway

Hejsa,

Disse findes kun i den farve som vi har på vores hjemmeside desværre :frowning:

0
N
Nanna
Derya, Footway

Hej Nanna,

Skoene er desværre udsolgt i størrelse 38 men vi forventer modtage flere her under august, september og oktober måned :slight_smile:

0
M
Marie
Beyhan, Footway

Hej Marie, vi får en hel masse ind på lager inden for 2 ugers tid :slight_smile:

0
Show more posts

30803 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK