Vans
Vans
U Old Skool Black/Black (Canvas)
497 kr
inkl. moms

Kundedata

Vans opleves som normale i størrelsen ifølge 7849 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Syntetisk, Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

07428-03

Vans U Old Skool Black/Black (Canvas)Vans Old Skool er Vans klassiske skatersko og den første til at bære den ikoniske sidestribe. Det er en tidløs sneaker med fed retro-feel. Sneakeren har en lav pasform med seje detaljer og en afslappet stil. Dette er sneakeren, der går til alt i din garderobe.

VansBrødrene Paul Van Doren og Jim Van Doren grundlagde Van Doren Rubber Company, Anaheim, Californien i 1966, sammen med partnere Gordon Lee og Serge Delia. Deres drøm var at lave en bedre, mere skridsikker dæksko. Senere gjorde Vans robuste opbygning og sticky sål den til den valgte sko for en generation af skateboardere.
Vans introducerede den første vulkaniserede kopsål. Deres nye WAFFLECUP ™ -teknologi kombinerer det bedste fra begge verdener med understøttelse og holdbarhed af en kuglesål og den overlegne følelse og greb i den traditionelle Vans vulkaniserede sko.

De bedste materialerSkoen har en slidstærk lærredstop med metaløjer, polstret pløs og foring og Vans signatur Waffle-ydersål.

Plej dine skoFor at bevare skoens pæne udseende, bør den jævnligt vaskes med vand og sæbe efter brug.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

M
michelle
Derya, Footway

Hej Michelle,

Jeg kan se, at vi forventer modtage disse i den størrelse du ønsker under april måned. En præcis dato kan jeg desværre ikke oplyse men hold endelig øje med vores hjemmeside :slight_smile:

0
H
Heidi Venning
Beyhan, Footway

Hej hej Heidi :slight_smile: Vi forventer få flere hjem mod slutningen af denne måned/begyndelsen af februar :slight_smile:

0
M
Maria Elton Evald
Beyhan, Footway

Hejsa Maria :slight_smile: Vi forventer at få flere hjem i januar 2020 :slight_smile:

0
Show more posts

28701 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK