New Balance
New Balance - U410CB Blue
New Balance
U410CB Blue
547 kr
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

New Balance U410CB Blue

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Varenummer:

50134-00

New Balance U410CB Blue


Det engelske firma New Balance har lavet sko i over et århundrede. I dag er de kendt for de varierede, komfortable og frem for alt flotte sneakers. Denne særlige skomodel har en klassisk blå farve. Hvis du vil have et par smarte sko, der passer til alle stile, er det disse sneakers du bør satse på.

Glinsende syntetisk materiale


New Balance U410CB Blue er et par sneakers, som i vid udstrækning er fremstillet af et syntetisk materiale. De sidder behageligt og er designet til at kunne blive brugt i lang tid uden problemer. Det fine design kombineret med den høje komfort gør disse sneakers til favoritter hos mange.

Klassisk sko – klassisk farve


Den smukke blå farve, som disse sko har er meget værdsat. Den passer sammen med mange stilarter. Skoene kan bruges af både drenge og piger. Tag skoene på om foråret, sommeren og efteråret. Perfekt til at bruge som hverdagssko.

Generelle plejetips


Syntetiske materialer har egentlig ikke brug for pleje. Det betyder dog ikke, at de aldrig bliver beskidte eller får pletter. Skulle de blive snavsede, så brug en klud og lidt vand, som er fortyndet med en mild sæbe. Skrub forsigtigt for at fjerne snavset fra skoene.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30315 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×