New Balance
New Balance
U420CBW Black
448 kr
(Ord. 597 kr)
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

New Balance U420CBW Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Ruskind, Syntetisk

Sål:

Gummi

Varenummer:

50130-00

New Balance U420CBW BlackIkoniske sko som New Balance U420CBW Black, kan vi ikke få nok af! Denne lækre og retro-inspirerede model har alt, hvad en sko skal have - komfort, elegant design og høj kvalitet. Skoene har et tidløst design, der sammen med den mørke farve er let at matche med forskelligt tøj.

Skønne sko!New Balance U420CBW Black er en klassisk model, der har været populær i mange år. Skoene er lavet af ægte ruskind, hvilket giver denne sneakersko et mere eksklusivt og elegant look. Sålen er lavet af gummi, et fleksibelt og stødabsorberende materiale.

Hvordan vil du gå klædt?Den tidløse og klassiske sko New Balance U420CBW Black er et godt valg, fordi skoene passer godt til næsten alle forskellige outfits. Det klassiske og samtidig stilrene design fungerer perfekt med almindelige jeans. Skoene er moderat varme og kan bruges det meste af året, bortset fra de rigtig kolde vinterdage.

VedligeholdelseSørg for at have alle de plejeprodukter, du har brug for, for at tage dig af dine sko. New Balance U420CBW Black er en ruskindssko og kan imprægneres med en speciel spray. Sørg for altid at holde dine sko rene, så snavs og grus ikke arbejder sig ind i ruskindet.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28385 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×