Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 03:28:35
New Balance
New Balance - U420CNW Navy
New Balance - U420CNW Navy
New Balance - U420CNW Navy
3D

Brugerbilleder

New Balance
U420CNW Navy
417 kr
(597 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind, Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

50131-00

New Balance U420CNW Navy


New Balance har over 100 års erfaring inden for skobranchen, og gennem tiderne har de fokuseret på én bestemt ting - at producere produkter, der får os til at bevæge os. Med et par New Balance U420CNW Navy, en af de mest klassiske skomodeller fra mærket, kan du møde hverdagens udfordringer med masser af overskud! Skoene er utroligt komfortable og har et skønt retroinspireret design.

Ruskind og syntetisk materiale


New Balance U420CNW Navy er komfortable sneakers, der er fremstillet af ægte ruskind og har syntetiske paneler. Skoene har ligeledes en meget stødabsorberende sål, og det er netop sålen, der gør skoene så behagelige. Det skyldes, at du får en rigtig god støtte ved hvert skridt. Den praktiske snøring giver dig mulighed for at regulere størrelsen mere præcist.

En sko til hele året


Selvom New Balance U420CNW Navy er sneakers, kan du sagtens bruge skoene året rundt. Hvis du er forsigtig med skoene og undgår vand og mudder, kan skoene endda bruges om vinteren. Kombinér med jeans, shorts, nederdele og chinos. Dette er ganske enkelt en skomodel, der fungerer sammen med det meste!

Pas godt på dine sko


Dine New Balance-sko har brug for en smule kærlighed, hvis de skal holde sig pæne og fine i lang tid. Sørg derfor for at rengøre skoene. Der er gode rengøringsshampooer til tekstil- og syntetiske sko, som du kan gøre brug af. Det er i øvrigt godt at børste ruskindet rent med en ruskindsbørste.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28633 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×