Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 06:25:19
Vans
Vans - UA Old Skool Platform Black/White
Vans - UA Old Skool Platform Black/White
Vans - UA Old Skool Platform Black/White
3D

Brugerbilleder

Vans
UA Old Skool Platform Black/White
597 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

59045-01

vans


1966, Anaheim, Californien. Paul Van Doren åbnede dørene til sin første butik sammen med sin bror James Van Doren. Butikken indeholdte både produktionen og selv butikken. Vans skateboard sko var blandt andet inspireret af Mark, James Van Dorens søn, som var en ivrig skater, og som også designede logoet til Vans, i 1970.

UA-Old-Skool-Platform


Vans er kendt for deres såler med høj kant, lærred, den flade silhouet samt vulkaniseret vaffelmønster under sålerne. Den autentiske Van Old Skool er ingen undtagelse, og selvom skoene har snører, er der ingen tvivl om, at det er vaskeægte Vans du har på fødderne.

Black/White


Går godt med alt lige fra det løse skater look til lærredsbukser og shorts. Du behøver ikke være skater for at få det cool, afslappede look; et par BF bukser, Vans og en hvid T- shirt med print. Så er dit look as street as can be. De hvide detaljer på den sorte sko, giver en ekstra dimension til Old Skool.

Rusk i ruskindet


Materialet er læder og ruskindsoverflade. Vi anbefaler at du sprayer skoene med en ruskindsspray et par gange, før du lader dem træde ud i verden. Bliver skoene kedelige og matte, kan du friske dem op med en ruskindsbørste. Børst dem forsigtigt og giv dem en tur med sprayen bagefter.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27574 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×