26.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Ulle
Ulle
Ulle Original Black Melange
365 kr
(457 kr)
inkl. moms

Kundedata

Ulle opleves som små i størrelsen ifølge 455 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

53142-00

Ulle Original Black Melange

Ulle Original Black Melange er en dejlig tøffel i ægte uld. Disse hjemmesko kan bruges hele året, og takket være uldens naturlige egenskaber holder fødderne sig tilpas varme og tørre uanset temperaturen. Ulle er et populært mærke, der leverer komfortable hjemmesko, hvor dine tæer har masser af plads.

Varmt og koldt

Uld har mange unikke funktioner, der virkelig viser sit værd i et par tøfler. Ulle Original Black Melange er eksempelvis fugtabsorberende og antiseptiske. Ulden har også god luftgennemstrømning, hvilket betyder, at dine fødder holder varmen, når det er koldt og kølige, når det er varmt.

Første ting om morgenen

Start dagen på den bedste måde ved at tage dine Ulle Original Black Melange tøfler på. Disse hjemmesko er utroligt bløde og med den ergonomiske opbygning i svangen sidder tøflerne virkelig komfortabelt på foden. For at forhindre at glide har tøflernes ydersål dupper i naturlatex.

Nem pleje
Fåreuldhjemmesko som disse Ulle Original Black Melange har ikke brug for større vedligeholdelse. Det er nok, at du stiller tøflerne ud i et stykke tid, så de kan luftes ud. Uld har naturlige antibakterielle egenskaber, som sikrer, at ulden altid forbliver frisk uden særlige rensemetoder.

Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

K
Kalle
Oversætte
Anonymous
Oversætte

28928 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK