Vagabond
Vagabond - Valencia 4029-350-20 Black
Vagabond - Valencia 4029-350-20 Black
Vagabond - Valencia 4029-350-20 Black
3D
Vagabond
Valencia 4029-350-20 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Syntetisk

Hælhøjde:

9 cm

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

52473-00

Vagabond Valencia 4029-350-20 BlackLeder du efter et par behagelige sko, der er perfekte til fester, eller når du ønsker at se ekstra godt ud? Så vil du nyde disse sko fra svenske Vagabond. Valencia modellen har ikke kun en 9 cm. høj hæl, de er også lavet af smukt læder, som giver et elegant look.

Smukt design giver et stilfuldt lookDisse sko har et smalt og trendy look. Skoene er lavet af ruskind og har en strop på bagsiden, som du kan stramme. På siden er en lynlås, som gør skoene nemme at tage på. Sålen er fremstillet af et syntetisk gummimateriale.

Perfekte til festDen høje hæl gør, at skoene er ekstra flotte til en pæn kjole eller nederdel. De passer naturligvis også til et par mørke jeans med en stram pasform. Ruskindet gør, at skoene ikke føles alt for formelle.

Vedligeholdelse af ruskindsskoStart med at bruge en børste, der er beregnet til ruskindssko. Med denne kan du vedligeholde overfladen og holde den fir for snavs og støv. Er der kommet genstridige pletter på, kan du bruge en bomuldsklud og lidt sæbevand. Det er altid en god ide at imprægnere sko, før de tages i brug.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

S
Simone Stausgaard

Yderst smuk, er det muligt af få besked hvis den kommer i str.36?

 · Svar · 
V
Viktor, Footway

Tak for din review!
Jeg har lige talt sammen med vores produktafdelning, og i øjeblikket findes der ikke noget inkøb planlagt i din ønskede størrelse/modell. Vi må hellre ikke bestille hjem på ønskningar, det er vores produktafdelning der bestæmmer. Beklager!

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30045 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×