Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 11:22:08
Dr Martens
Dr Martens
Wellington 1460 Black
678 kr
(847 kr)
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Snørebånd

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varenummer:

07422-00

Dr Martens Wellington 1460 BlackDr. Martens er et legendarisk firma takket være dets ekstremt høje kvalitet og holdbare støvler. Denne model hører til de klassiske Dr. Martens støvler. Det betyder, at du vil finde alle de klassiske Dr. Martens kendetegn på disse støvler, lige fra det lækre læder og de gule syninger til den bløde indersål og det robuste design.

Hvis du mener, at sko skal holde længeDer er flere årsager til, at Dr Martens støvler er så værdsat overalt i verden. En af disse grunde er holdbarheden. Støvlerne fra firmaet er fremstillet ved hjælp af de bedste materialer og teknikker. Dette giver dig ikke kun et par sko, som du vil være i stand til at bruge i årevis - de får også et unikt udseende, fordi læderet tilpasser sig dine fødder.

Stilfulde og smarteDisse sko blev først udviklet til brug til hårdt arbejde men kan ligeledes anvendes til finere brug. Skoene er klassiske og har en sort, let skinnende farve. Dette giver dig mulighed for at matche støvlerne med mange forskellige stilarter.

Tips til at pleje støvlerneSørg for at værne om disse sko regelmæssigt, så de holder sig flot i længere tid. Brug skosværte og lignende til at genfugte læderet, når det er nødvendigt. Dr Martens fremstiller skoplejeprodukter, som du kan bruge til deres sko. Selvfølgelig kan du også bruge andre skoplejemidler, hvis du vil.
Vis mere.

Kommentar

en rigtig dejlig støvle folk bliver forbavset over at det er en gummistøvle god pasform og god til lange ture i skoven

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30575 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×