Viking
Viking
Windchill Navy/Blue
478 kr
(597 kr)
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk, Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd, Velcro

Varenummer:

46572-02

Viking Windchill Navy/Blue


Viking er et norsk firma, som blev grundlagt tilbage i 1920, og helt fra begyndelsen var Viking et gummifirma, der dog op gennem årene udviklede forretningsidéen og begyndte at producere kvalitetssko. I begyndelsen af 90'erne blev GoreTex introduceret for Viking, der herigennem kunne tage skomodellerne til et nyt niveau. Viking Windchill Navy/Blue er en populær vinterstøvle for børn. Skomodellen går lidt op, præcis som en støvle, og holder børnenes fødder varme og dejlige. Via en kraftig gummisål får børnene et godt greb, selv ved udendørsleg på et vinterunderlag. Takket være den støvlelignende model er det nemt for børnene at få skoene af og på i en fart, hvilket børnene givetvis værdsætter, når det skal gå stærkt. Viking Windchill Navy/Blue er endvidere varmforede støvler, der tåler fugt.

Viking har styr på gummiet


Eftersom Viking oprindeligt var et gummifirma, har de naturligvis helt styr på materialet. Viking Windchill Navy/Blue har ligesom andre skomodeller fra virksomheden en både kraftig og robust gummisål. Takket være smarte materialer som GoreTex kan børn lege uden problemer, selv når vejret er vådt. Vil du sørge for, at børnene får den mest optimale pasform, kan du sagtens ilægge en ekstra sål eller udskifte sålen, når vejret bliver køligere. Viking Windchill Navy/Blue er en rigtig klassiker, når det kommer til børnesko, og den varmforede støvle fungerer både i slud og til kølige efterårsdage. Med hjælp af en elastik i støvlens øverste kant kan du sammen med børnene nemt justere størrelsen, så skoene sidder helt perfekt.

I vind og vejr


Viking er kendt for at udvikle sko til både kvinder, mænd og børn, og fokuspunktet er at kombinere komfort med det rigtige materialevalg. Viking Windchill Navy/Blue er for eksempel designet med et særligt øje for funktionalitet. Ideen er her, at børnene skal kunne bruge disse forede støvler uanset vejret, så de regne med varme og tørre fødder. Med disse støvler kan du give børnene den bedste forudsætning for at lege på en behagelig måde. Dette er et godt valg til efterår og vinter, men også foråret, hvis vejret er vådt og lidt småkoldt, hvilket ikke er usædvanligt på vores egne.

Skoplejeprodukter til Viking børnesko


Netop Viking Windchill Navy/Blue er fremstillet af et kraftigt tekstil, som er behandlet for at kunne modstå fugt på en optimal måde. Den forreste del af skoen består ligeledes af en gummibelægning, der forhindrer vandet i at trænge ind i skoen. For at skoene skal holde sig pæne og i god stand så længe som muligt, er det en god idé at tørre skoene af, hvis det er nødvendigt. Du kan bruge en fugtig klud, og ved grove pletter kan du vaske skoene af med en mild sæbeopløsning. Selve gummiet kan du vaske af med vand, da det er vandtæt. Et godt tip er at tage sålen ud efter en intensiv brug, så den bliver luftet igennem.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31239 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×