Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 06:36:22
Tretorn
Tretorn
Wings Winter Low Black
398 kr
(497 kr)
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå, Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

50901-02

Tretorn Wings Winter Low BlackI mere end et århundrede har Tretorn produceret kvalitetsprodukter til regn og dårligt vejr. I dag er virksomheden bedst kendt for sine smukke og praktiske gummistøvler. Tretorn er et mærke, der forstår vores skandinaviske vejr. Med et par Tretorn Wings Winter Low Black, vil du sikkert kunne lære at elske regnen. Disse støvler er både stilfulde, komfortable og holdbare.

Varme støvlerDen svenske vinter er sjældent kun snefyldt og lækker. Ofte regner det det meste af december og januar. For at undgå grimme saltstriber på skoene kan du bruge et par af stilfulde Tretorn Wings Winter Low. Disse støvler har en varm indvendig foring og en skridsikker gummisål, der giver dig optimalt greb.

Praktiske og pæne støvlerTretorn Wings Vinter Low Black er en klassisk støvle fra Tretorn og faktisk en sejlestøvle. Du behøver dog ikke elske havet for at elske disse støvler. Du kan bære dem hver dag med et par jeans eller en sommerkjole på en regnfuld augustdag.

NaturgummiTretorn bruger kun den bedste gummi i produktionen. Tretorn Wings Vinter Low Black er håndlavede støvler, som du nemt kan tage dig af. Det er tilstrækkeligt at skylle støvlerne, hvis de bliver snavsede.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30786 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×