Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 03:22:30
Sorel
Sorel - Winter Carnival 011 Black
Sorel
Winter Carnival 011 Black
747 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Sorel Winter Carnival 011 Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk, Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

4 cm

Skafthøjde :

25 cm

Varenummer:

13328-02

Sorel Winter Carnival 011 Black


Sorel er et firma fra Canada, der producerer rigtigt gode vintersko og vinterstøvler. Winter Carnival er en solid vinterstøvle, der ikke kun beskytter dine fødder mod det kolde vinterklima, men som også er vandtæt og behagelig at gå i.

For en varm og tør vinter


Winter Carnival har en overdel, der er fremstillet af et vandtæt nylonmateriale. Underdelen er lavet af gummi og bidrager til skoenes vandtæthed. Inden i skoene er en varm og blød foring. Foringen er aftagelig og vaskbar. Skoene kan tåle ned til -32 graders kulde.

Sorte vinterstøvler - moderigtigt og funktionelt


Det er lykkedes Sorel at kombinere funktionalitet og design, når det kommer til skomodellen Winter Carnival. Farven og skoenes design passer godt sammen med de fleste tøjstile. Anvend dem sammen med stramme jeans eller et par vinterbukser, så er du klar til vinteren.

Pleje – tips og råd


Eftersom disse støvler i høj grad er lavet af syntetiske materialer har de ikke brug for så meget pleje. Du kan altid bruge en fugtig klud og lidt sæbe til at rense støvlerne, når det er nødvendigt. På denne måde kan du skrubbe pletter og mudder væk.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30339 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×