Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 11:45:14
Nike
Nike
Wmns Air Force 1 Mid '07 Le White/White
672 kr
(747 kr)
inkl. moms

Kundedata

Opfattet størrelse baseret på 9877 kunder

Lille

Normale

Stor

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Skotype:

Farve:

Hvid

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd, Velcro

Varenummer:

54163-01
NIKE WMNS Air Force 1 Mid '07 Hvide sko

Dette er en fantastisk sko i hvidt læder, der gør modellen ekstra behagelig. Nikes Air Sole-teknologi er integreret, hvilket giver et godt greb og virker stødabsorberende. Overfladen i læder sikrer en god holdbarhed og komfort. Velcrostoppen hjælper dig endvidere med at få en brugerdefineret støtte.

Disse fantastiske Nike-sko blev oprindeligt kendt inden for ​basketballindustrien. I dag har trendsættere og modebranchen adopteret modellen, der har en sublim komfort, og du vil nyde øjeblikket, når du sætter fødderne ned i denne skønhed. På snørebåndene er der vedhæftet et lille metaltag med grafikken ""AF-1 '82"", der hylder skoens oprindelse.

Sådan plejer du din sko:
Som ved alle hvide sko bliver snavs og pletter hurtigt synlige, så ønsker du at beskytte dine sneakers på optimal vis, anbefales det, at du tørrer dem af med en fugtig klud, så snart nogle små sandkorn eller mudderklatter har lagt sig på dine sko. Imprægnér dine sko, før du bruger dem, så du opnår beskyttelse mod både snavs og fugt. Fortsæt med at rengøre og imprægnere skoene vedvarende. så de holder i lang tid. Hvis skoene bliver våde, så lad dem tørre ved stuetemperatur.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

M
Margita Jarlebo
Oversætte
L
lise
Oversætte
M
Malin
Oversætte
Show more posts

30789 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK