Hunter
Hunter
Women's Original Short Black
637 kr
(797 kr)
inkl. moms

Kundedata

Hunter opleves som normale i størrelsen ifølge 2531 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Anbefales til:

Vandtæt

Kategori:

Farve:

Grå, Sort

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3 cm

Skafthøjde :

24 cm

Skaftvidde:

36 cm

Varemærke:

Varenummer:

48414-00

Hunter Women’s Original Short BlackHunter er uden tvivl en af vores mest populære mærker, når det kommer til gummistøvler og har en mildt sagt lang historie. Tilbage i midten af 1800-tallet åbnede den første fabrik. Hunter bruger et holdbart naturgummi og har god sans for design og pasform.

Elsk regnvejr!Det er nemt at kunne lide regnen med et par Hunter Women´s Original Black gummistøvler. Det stilfulde og klassiske design er let at kombinere med forskelligt tøj. Støvlerne består af naturgummi og har et dekorativt og praktiskt spænde over læggen.

Komfortabelt og stilfuldMed et par Hunter Women´s Original Black gummistøvler har du altid et godt valg, når regnen vælter ned. Disse stilfulde gummistøvler kan du bruge sammen med et par stramme jeans eller en pæn kjole. Det sorte gummi er nemt at matche med helt sort eller farverigt outfit.

Naturgummi - et nemt materiale at plejeMed et par Hunter Women´s Original Black behøver du ikke lægge meget tid på vedligeholdelse. Du kan hurtigt skylle eller tørre støvlerne af med en klud, hvis det er nødvendigt. Med tiden trænger vokspartikler fra gummiet frem. Dette er helt naturligt og er let at tørre af med en klud.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

K
Kristine
A
Anette
A
Anette
A
Anette

Jeg vil gerne have besked når I får størrelse 39 på lager, så jeg der kan bestille den.
Venlig hilsen Anette

0
Show more posts

28249 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK