Hunter
Hunter
Women's Original Tall Gloss Black
1 197 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3 cm

Skafthøjde :

41 cm

Skaftvidde:

40 cm

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

48409-00

Hunter Women’s Original Tall Gloss Black


Hunter er et anerkendt mærke fra England. Virksomheden er kendt for deres støvler af højeste kvalitet, som ofte er nødvendige i det regnfulde land. Hunter Women's Original Tall Gloss Black er et par blanke, høje støvler for kvinder, der ønsker at klæde sig flot, selv når det regner.

Klassisk design - naturligt gummiStøvlerne er bedst kendt for det smukke design. Dette gælder især for netop denne model, som er blevet behandlet således, at gummiet ser ekstra skinnende ud. På toppen sidder et spænde, som du kan stramme for at få støvlerne til at sidde tættere om benet.

Flot og enkelMed disse støvler holder du dig ikke bare tør, når det er vådt eller regnfuldt udenfor. Du får også en velklædt og cool stil. Disse sorte støvler med den fine glans kan også bruges, når det ikke regner. Designet er tidløst og klassisk. Match med et par stramme, mørke bukser - så er du klar til alle former for vådt vejr.

Pleje af naturgummiStøvler fra Hunter er fremstillet af naturgummi. Det kan ske, at hvide partikler trænger igennem gummiet. Dette er helt naturligt og ordnes, hvis du ønsker det. Hunter fremstiller selv de faktiske skoplejeprodukter, der kan fjerne de hvide pletter.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30393 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×