Hunter
Hunter
Women's Original Tall Navy
717 kr
(897 kr)
inkl. moms

Kundedata

Hunter opleves som normale i størrelsen ifølge 2531 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Anbefales til:

Vandtæt

Kategori:

Farve:

Blå, Grå

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

2 cm

Skafthøjde :

37,5 cm

Skaftvidde:

38 cm

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

48410-02

Hunter Women’s Original Tall Navy


Hvem skulle tro, at gummistøvler ville blive en stor modetrend? Hunter Women’s Original Tall Navy er en superflot gummistøvle af højeste kvalitet. Den marineblå farve gør, at disse støvler virkelig skiller sig ud fra mængden. Hunter er kendt for sit tidløse og flotte design, og disse støvler er ingen undtagelse.

Naturgummi – et smart materiale


Den vigtigste opgave et par gummistøvler har er at holde fugt ude. Hunter Women’s Original Tall Navy er helstøbt i ét stykke gummi - det gør støvlerne helt vandtætte. Den dejlige opbygning i indersålen giver dig en behagelig støtte. Støvlerne er lavet af et holdbart naturgummi.

Støvler, der får os til at elske regnen


Ja, sådan føler vi faktisk, når vi ser disse flotte Hunter støvler. Støvlerne er også fremragende, når det ikke regner, takket være den komfortable pasform. Ved koldt vejr kan du tage et par varme uldne sokker på, så holder du varmen bedre.

Smidig rengøringsprocess


Selv gummistøvler har brug for lidt vedligeholdelse for at holde sig pæne - men det går utrolig hurtigt. Hvis dine Hunter Women’s Original Tall Navy er blevet beskidte kan du tørre dem af med en fugtig klud eller holde støvlerne under vandhanen. Med tiden kan støvlerne få et slags hvidt pulver på gummiet. Dette er vokspartikler, der trænger op gennem gummiet og det er helt naturligt. Du kan nemt fjerne dem ved at tørre støvlerne af.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

28622 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK