Hunter
Hunter - Womens Original Chelsea Black
Hunter
Womens Original Chelsea Black
747 kr
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Hunter Womens Original Chelsea Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varenummer:

54982-00

Hunter Womens Original Chelsea Black


Gummistøvler i dag er utrolig flotte og fås i en række forskellige modeller. En superpopulær model er Hunter Womens Original Chelsea Black, en gummistøvle i jodhpurs-model. Denne superlækre skomodel er lige så flot som almindelige jodhpurs, men er også helt vandtætte.

Holdbart gummi til regnvejr


Hunter er uden tvivl et af de mest populære skofirmaer, der fokuserer på netop gummistøvler og sko. Chelsea Black er en meget populær skomodel af holdbart gummi. Skoene er helt vandtætte og har en behagelig pasform. Ved koldt vejr kan du sagtens lægge en ekstra sål i.

De flotteste sko


Takket være Hunter Womens Original Chelsea Black behøver regnvejr aldrig mere føles kedeligt. Med disse flotte sko kan du klæde dig moderigtigt, selv når regnen vælter ned. Brug gerne skoene med et par stramme jeans, en varm trøje og en cool regnjakke.

Regnsko, der er lette at pleje


Chelsea fra Hunter er en regnsko, som er utrolig nem at pleje, eftersom den egentlig ikke har brug for nogen pleje. Da skoene er lavet af robust gummi er det nok at skylle dem af, hvis de bliver beskidte. Hunter bruger naturgummi og derfor vil vokspartikler med tiden trænge op gennem materialet. Det danner et hvidt pulver på gummiet, som kan tørres af med en klud, hvis du ønsker.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30790 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×