Hunter
Hunter - Womens Original Chelsea Black
Hunter - Womens Original Chelsea Black
Hunter - Womens Original Chelsea Black
3D

Brugerbilleder

Hunter
Womens Original Chelsea Black
635 kr
(847 kr)
Loading...
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

54982-00

Hunter Womens Original Chelsea Black


Gummistøvler i dag er utrolig flotte og fås i en række forskellige modeller. En superpopulær model er Hunter Womens Original Chelsea Black, en gummistøvle i jodhpurs-model. Denne superlækre skomodel er lige så flot som almindelige jodhpurs, men er også helt vandtætte.

Holdbart gummi til regnvejr


Hunter er uden tvivl et af de mest populære skofirmaer, der fokuserer på netop gummistøvler og sko. Chelsea Black er en meget populær skomodel af holdbart gummi. Skoene er helt vandtætte og har en behagelig pasform. Ved koldt vejr kan du sagtens lægge en ekstra sål i.

De flotteste sko


Takket være Hunter Womens Original Chelsea Black behøver regnvejr aldrig mere føles kedeligt. Med disse flotte sko kan du klæde dig moderigtigt, selv når regnen vælter ned. Brug gerne skoene med et par stramme jeans, en varm trøje og en cool regnjakke.

Regnsko, der er lette at pleje


Chelsea fra Hunter er en regnsko, som er utrolig nem at pleje, eftersom den egentlig ikke har brug for nogen pleje. Da skoene er lavet af robust gummi er det nok at skylle dem af, hvis de bliver beskidte. Hunter bruger naturgummi og derfor vil vokspartikler med tiden trænge op gennem materialet. Det danner et hvidt pulver på gummiet, som kan tørres af med en klud, hvis du ønsker.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30034 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×