Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 09:54:06
Reebok
Reebok - Work N Cushion 3.0 White/Steel
Reebok - Work N Cushion 3.0 White/Steel
Reebok - Work N Cushion 3.0 White/Steel
3D

Brugerbilleder

Reebok
Work N Cushion 3.0 White/Steel
389 kr
(437 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Walkingsko

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60046-49

reebok


Hvis du er et 80'er barn, kan du helt sikkert huske aerobicsbølgen der nærmest hærgede og optog, store dele af den vestlige befolkning. Reebok var forholdsvis ukendte på det tidspunkt, i forhold til deres konkurrenter, men de ville også have andel i den voksende bølge, og kom op med Reebok Freestyle. En feminin aerobicssko der hurtigt blev den nye it sko i fitness salene.

Work-N-Cushion-3.0


Reebok er stadig tro mod sine kunder, og disse walking shoes eller vandresko er bestemt ingen undtagelse. En god sål med masser af stødabsorbering, for at skåne ryg og ben, skridsikkert mønster og ydermateriale i læder. Disse sko kan bære dig mange kilometer, og stadig føles som nye.

White/Steel


Hvide sko med stålgrå sål, kan bruges til alt. Brug skoene på arbejdet hvis du går meget eller står meget. Brug dem indendørs som udendørs. Til fritid eller sport. Dit valg er frit.

hvid som sne


Selvom farven er hvid og skoene har stålgrå såler, er det ikke noget problem at holde dem lyse. Læder er et taknemmeligt materiale, der er let at rengøre, hvis bare du holder rengøringen ved lige. Aftør jævnligt skoene med en klud fugtet i vand, og give dem lidt let lædepleje når de trænger.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28516 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×