Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 00:09:25
Rieker
Rieker
Y0463-00 Black
547 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3 cm

Skafthøjde :

13 cm

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

48575-00

Rieker Y0463-00 BlackLeder du efter et par behagelige og stilfulde efterårsstøvler? I så fald behøver du ikke lede længere. Rieker Y0463-00 Black er en smuk efterårsstøvle med en lav hæl. Støvlerne har en varm foring som omfavner foden og holder den varm.Støvlen er let at tage på takket være lynlåsen på indersiden.

MaterialevalgRieker Y0463-00 Black ligner en par skind- eller læderstøvler, men de er faktisk lavet af et syntetisk materiale. Materialet er meget lig læder, og der findes gode plejeprodukter til denne type af syntetisk materiale. På indersiden er en blød foring, der holder dig varm, selv når vejret er køligt.

Et par efterårsstøvler, der lyser opRieker Y0463-00 Black er en model, som er stilfuld takket være den lave hæl. Støvlernes sorte farve giver dig mulighed for nemt at matche dem med forskellige designs, farver og tøj. Brug dem til festen med en kjole eller brug dem til jeans.

Imprægner støvlerneNår du kom hjem med dine Rieker Y0463-00 Black er det en god idé, hvis du imprægnerer dem. Støvlerne er ikke lavet af læder, men der findes gode imprægneringssprays til imiteret læder. Med jævne mellemrum kan du børste skoene med en blød skobørste.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30406 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×