Kavat
Kavat
Yxhult XC Black
437 kr
(547 kr)
inkl. moms

Kundedata

Kavat opleves som normale i størrelsen ifølge 33168 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Anbefales til:

Varmeforet, Vandtæt

Kategori:

Farve:

Lilla, Sort

Ydermateriale:

Læder

Indvendigt materiale:

Uld

Sål:

Gummi

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

60002-33

Kavat Fiskeby XC BlackDen originale Kavat basketballsko til morgendagens stjerner! Fiskeby XC er en stjerne på legepladsen og passer samtidig med alt i efterårets garderobe. Den brede åbning gør dem nemme at tage på og af. Velcrolukningen kan nemt justeres af små fingre. I denne støvle er din lille stjerne klar til at score point på legepladsen.

Kavat, en lang og stolt traditionRagnar Karlsson har arbejdet med skofremstilling siden 1926 og han var kendt for at bruge gode materialer og skabe veltilvirkede sko. I 70'erne overtog sønnen Bengt Karlsson familiefirmaet efter sin far og skabte sit eget mærke Kavat. Bengt fortsatte i sin fars fodspor og overtog faderens værdier om at skabe kvalitetssko i de bedste materialer. I 2008 blev Kavats produkter certificeret under EU’s Ecolabel og producerer sko og støvler, der er sunde for dit barn og gode ved miljøet.

De bedste materialerStøvlen er lavet i Kavats patenterede Cross country-læder, der er snavs- og vandafvisende, åndbart og meget holdbart. Den er fleeceforet og har en stødabsorberende indersål, dækket af slidstærk mikrofiber. Ydersål af gummi giver godt greb. Som alle Kavat sko er den fri for perfluorerede carbonhydrider.

Plej dine støvlerFiskeby XC-støvlerne er lette at rengøre med vand og mild sæbe. De behøver ikke imprægneres eller smøres, så længe overfladelaget er intakt. Hvis læderet bliver slidt, kan de beskadigede overflader imprægneres for at bevare vandtætheden og beskytte støvlen. Må ikke tørres ved høje temperaturer.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

A
Amalie
Oversætte
Emma, Footway

Disse er sorte :slight_smile:

Oversætte
0
K
Kristina Andersson
Oversætte
Emma, Footway

Hej :slight_smile:
Storlek 19 bör passa!

Oversætte
0
K
kaxiganna
Oversætte
Emma, Footway

Hej!
Tyvärr kan vi se att denna modell inte kommer att omma in i fler storlekar igen :frowning:

Oversætte
0
Show more posts

28615 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK