Rieker
Rieker
Z4222-33 Rosso

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Rød

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd, Lynlås

Varenummer:

52175-00

Rieker Z4222-33 Rosso


For dig, der er på udkig efter prisoverkommelige, komfortable og flotte sko, kan disse Rieker Z4222-33 Rosso være et interessant valg. Rieker er et tysk skofirma, der kombinerer komfort, design og billige priser på en komplet måde. Denne skomodel er utrolig flot og lidt anderledes med sin mørkerøde farve. Passer fremragende som efterårs- eller vinterstøvle, eftersom skoene er varmforede.

Holdbart design og godt materiale


Rieker Rosso er en populær skomodel og egentlig er det let at forstå hvorfor. Denne efterårs- og vinterstøvle er fremstillet af et syntetisk materiale, der ligner ægte læder. Dette materiale er nemt at passe ved behov. Ydersålen er lavet af gummi og har et dybt mønster, der giver dig et godt greb på glatte overflader.

Farvekombiner eller bryd farverne


Den stilfulde røde farve hos Rieker Rosso gør, at skoene er lette at kombinere med forskellige farver. For dig, der ønsker at skabe et efterårs outfit, kan du kombinere skoene med et par mørke bukser, en dejlig trøje og en flot, lang frakke. Hvis dit outfit er ensfarvet, for eksempel sort, kan det være rigtig flot at finde en accentfarve i den samme tone som skoene.

Plej det syntetiske skind


I dag bliver der fremstillet mængder af skomodeller lavet af syntetisk læder og der er mange gode skoplejeprodukter til netop dette materiale. Hvis dine Rosso Rieker bliver beskidte kan du fjerne pletter med en fugtig klud. Sørg for at tørre skoene efter vask. Der er gode imprægneringsmidler til syntetisk skind, der kan give en beskyttende overflade.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30883 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×