Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 01:49:20
Rieker
Rieker
Z7984-14 14 Ocean
487 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå, Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi, Syntetisk

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

60000-90

Rieker Z7984-14 14 OceanHvis du leder efter et unikt design, så er disse støvler noget for dig. De er praktiske og komfortable, med uld indvendig og en god gummisål der beskytter mod vand, samtidig med den har godt greb på alle underlag. En farverig vinter støvle som med garanti kan sætte lidt farve på en kedelig grå vinterdag.

En rigtig familie virksomhedGrundlagt i det sydlige Tyskland i 1874, startede Rieker med at skabe sko til velhavende borgere i Norditalien. En familieejet virksomhed som igennem 5 generationer har vokset sig store og i dag kan glæde sig over at sælge sko over hele verden. Deres fokus på kvalitet og design har været med til at give dem den succes de har i dag.

En unik støvleEn stor fordel ved disse støvler er at den er foret indvendigt med uld, hvilket er med til at holde dine fødder varme og behagelige. Med en lynlås på siden er denne sko utrolig nem at få af og på. En enestående støvle med moderne læder polstring og unikke farver.

Sådan holder du dine støvler reneDa støvlerne er af syntetiske materialer skal de ikke imprægneres. I stedet kan du blot tørre dem af med en fugtig klud når de har brug for det. En utrolig let støvle at holde ren.
Vis mere.

Kommentar

- 07 Sep 2018

Hejsa - er den lille eller stor i størrelsen?

Svar
- 30 Aug 2018

Er støvlen forret og vandtæt?

Svar
Caroline, Footway

Hej hej
Dem er forret men ikke vandtaet

04 Sep 2018
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30424 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×