Rieker
Rieker
Z9580-00 Schwarz
847 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Rieker Z9580-00 Schwarz

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Spænde, Lynlås

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi, Syntetisk

Hælhøjde:

4 cm

Skafthøjde :

32 cm

Varenummer:

52180-00

Rieker Z9580-00 Schwarz


Den stilfulde skindstøvle fra Rieker er intet mindre end et blikfang! Rieker Z9580-00 Schwarz er en høj efterårs- og vinterstøvle, der er lavet af ægte læder. Med smukke detaljer såsom sølvspænder og hæl, er denne skomodel noget særligt. De er nemme at matche med forskelligt tøj og behagelige at have på år efter år.

Skinnende læder


Rieker er en tysk sko, som er kendt for sine trendy skomodeller og behagelige pasform. Desuden er prisen rigtig god. Rieker Schwarz er en høj støvle i skinnende læder, der ser meget stilfuld og elegant ud. Med en behagelig fleece holdes dine fødder varme, selv på de koldeste vinterdage.

Prikken over i'et


Et par smukke læderstøvler er praktiske, fordi de både er komfortable og varme om vinteren, og derudover helt vildt trendy. Du kan matche disse læderstøvler med et par stramme jeans, en hvid skjorte og en stilfuld efterårsfrakke. Med vilde accessories såsom en bredskygget hat, får du med det samme et fashionabelt outfit.

Læder - et fantastisk materiale


Disse Riekerstøvler er af høj kvalitet, og med ordentlig pleje kan du bruge støvlerne i årevis. Læder ældes normalt med karakter og ser bedre ud med årene. For stadig at forhindre snavs og vand i at trænge ind, kan det være godt at imprægnere støvlerne.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28135 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×