02.06.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Vincent
Vincent
Zebra Black
186 kr
(207 kr)
inkl. moms

Kundedata

Vincent opleves som normale i størrelsen ifølge 2318 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Anbefales til:

Vandtæt

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

2,5 cm

Skafthøjde :

19,5 cm

Skaftvidde:

36,5 cm

Varemærke:

Varenummer:

50313-00

Vincent Zebra BlackAlle børn har brug for kvalitets gummistøvler, der kan holde til lidt af hvert. Hvis du leder efter en unik gummistøvle til dit barn, så er denne populære støvle fra Vincent måske noget for dig. Dette zebra print er så fint og vil med garanti gøre en kedelig regnvejrsdag sjov, for de fleste børn.

Børnesko fra VincentVincent er en svensk sko designer, der designer sko til børn op til 8 års alderen. Den høje kvalitet af gummi samt et funktionelt design har gjort sko mærket utrolig populært. Ligesom dette unikke par, er de fleste støvler fra Vincent enkle og elegante, eller i sjove og unikke farver og design.

En let og smidig støvleEn sjov og vandtæt støvle med refleks bagpå, som giver ekstra sikkerhed for barnet på de mørkere dage. Den robuste gummisål giver et godt greb, selv på glatter overflader. Derudover er den utrolig nem at få af og på. Pasformen er normal og passer til de fleste børnefødder. En rigtig praktisk støvle, med et sjovt design.

Sådan holder du støvlerne reneDa gummistøvlerne er lavet af 100% gummi er de utrolig lette at holde rene og pæne. Du kan blot vaske støvlerne med en våd klud hvis de bliver beskidte.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

28612 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK