Gant
Gant - Zoe Sneaker Bright White
Gant - Zoe Sneaker Bright White
Gant - Zoe Sneaker Bright White
3D
Gant
Zoe Sneaker Bright White
547 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60078-93

gant


Mærket blev til i 1949 i New Haven, Connecticut, USA. Berl Gantmacher blev født i Ukraine og ankom i USA i 1907, kun 17 år gammel. Han var drevet af tanken om The American Dream, og åbnede sit skjortefirma i samarbejde med sønnerne Marty og Elliot, under mottoet never stop learning. Idag er Gant firmaet kendt for sit klassiske design over i det sportslige, og tøj til både damer og herrer, samt et bredt udvalg af blandt andet dufte.

Zoe-Sneaker-Bright


Mange sportssko har undergået forvandlinger fra sportens rampelys til casual daywear, og disse sneakers fra Gant, er ingen undtagelse. Forstærkning i hælen gør skoen stabil, og de sporty syninger giver den et friskt pust. Med det klassiske textil, forgyldte snørehuller og det slanke design er denne sko lige det du behøver til dit weekend look. Chinobukser eller denim -de er både til det fine og afslappede.

white


En høj, elegant, hvid sål kendetegner dine Gant sko, med logoet syet ind i den ydre side af skoen.

hvid og lys


En hvid sko behøver lidt ekstra opmærksomhed for at holde sig lys, men det er absolut muligt! Har de fået snavs på sig? Børst dem forsigtigt med en blød børste når de er tørre, og brug en godt fugtet, opvredet klud til at suge snavset ud med. Gentag indtil skoene er rene igen, og lad dem tørre med avispapir i, ved stuetemperatur.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28516 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×