adidas Originals
adidas Originals
Zx Flux Black/Black/White
647 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå, Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk, Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

46264-00

adidas Originals Zx Flux Black/Black/White


adidas viser virkelig, hvorfor de er et af verdens mest populære skobrands med disse skomodeller. Zx Flux er en minimalistisk sko. Den er utrolig elegant og er desuden komfortabel at løbe og gå i. Forkæl allerede i dag dine fødder med mere komfortable sko!

Smarte materialer giver en lavere vægt


Disse sko er lette, da de er tynde og har en særlig sål. Skoens ydre er fremstillet af et meshmateriale, der lader luften strømme gennem skoen. Det lufter fødderne og lader dem tørre hurtigt, hvis de bliver våde. Bagsiden har en formstøbt hælkappe, der giver dig en god støtte.

Velegnet til træning og hverdagsliv


Skoene er designet til dem, der elsker at løbe, men de kan også bruges til hverdag takket være det stilfulde og minimalistiske design. Brug dine Zx Flux med et par chinos eller et par stramme jeans. Den sorte farve passer godt sammen med andre sorte eller hvide farver. De er også velegnet til motionscentret.

Nem pleje af løbesko


Sko, der er lavet af et meshmateriale, har behov for at blive passet på, endda på en lidt mere forsigtig måde. Hvis de bliver beskidte, kan du bruge en klud og lidt vand, så du forsigtigt fjerner snavset. Vask ikke løbeskoene i vaskemaskinen eller lignende, da det kan få dem til at ændre form eller blive beskadiget.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30799 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×