Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 06:09:30
adidas Originals
adidas Originals - Zx Flux New Navy/New Navy/White
adidas Originals
Zx Flux New Navy/New Navy/White
647 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

adidas Originals Zx Flux New Navy/New Navy/White

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk, Tekstil

Sål:

Gummi

Varenummer:

46264-07

Adidas Originals ZX Flux New Navy/New Navy/White

Zx Flux fra Adidas er en skomodel med et rent, minimalistisk look. De er baseret på den gamle ikoniske skomodel ZX 8000. Som altid er skoene både elegante og funktionelle. De fungerer godt, både når du skal jogge, og når du blot ønsker at se velklædt og flot ud. Desuden er de komfortable og lette.

En kombination af flere avancerede materialer

Da Adidas lavede disse sko, gjorde de mange smarte valg. Skoene er for eksempel lavet næsten udelukkende af et netmateriale. Dette materiale lader dine fødder ånde og ventilerer effektivt. Desuden transporterer de fugten ud, når du får svedige eller våde fødder. I hælene på skoene sidder en støbt og stabil hæl. Det giver dig en god støtte, når du bruger skoene.

Sko, der altid passer godt

Du kan bruge skoene, når du træner, når du jogger eller når du skal til butikken. De er velegnede til både træningstøj og stilfulde jeans og bukser. Den smukke blå farve, elegante design og behagelige pasform gør, at skoene hurtigt bliver dine nye favoritter.

Pasning og pleje - tips

Hvis skoene er beskidte og har brug for lidt pleje, brug en fugtig klud og eventuelt lidt sæbe. Skrub blidt, så du ikke hænger fast i og slider på meshmaterialet.

Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30404 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×